Vandermaelen
Vandermaelen

Hypotheken

De aankoop van een huis is een grote uitgave, één van de kostbaarste in uw leven. U gaat daarbij niet over één nacht ijs. Ook de hypotheek die u daarbij nodig heeft is erg belangrijk. Deze moet uitgaan van u, uw gezin en uw wensen en mogelijkheden. Laat u daarom goed en helder adviseren.

Mogelijkheden

Maak een vrijblijvende afspraak en laat u overtuigen. Ook wanneer u nog niet een huis op het oog heeft en zich wilt oriënteren op het kopen van een woning en de eventuele hypotheek.Banken zijn de laatste jaren voorzichtiger geworden als het gaat om hypotheken. Daardoor kan het zijn dat als u nu een hypotheekberekening laat maken (“wat kunt u maximaal lenen”) deze een stuk lager blijkt te zijn dan een aantal jaren terug. Ook de overheid heeft daaraan bijgedragen.

Advies bij uw hypotheek

Maar: veel belangrijker is eigenlijk wat u kunt lenen aan de hand van uw eigen huishoudboekje. Niet wat een ander bedenkt wat u kunt lenen moet het uitgangspunt zijn, maar welke woonlast wilt u en kunt u dragen. Úw wensen en mogelijkheden, daar gaat het om.